top of page

OVER MIJ

Ik ben Sanne en fotografeer graag mensen. Het liefst zo natuurlijk mogelijk. Tijdens het fotograferen ben ik onopvallend en maak de mooiste foto's als mensen vergeten dat ik er ben.

Kijk voor een impressie van mijn werk onder de verschillende menu's.

TROUWREPORTAGE

Jullie gaan trouwen! Uiteraard wil je deze bijzondere dag als blijvende herinnering vastgelegd hebben. Als fotograaf op jullie trouwdag ben ik onopvallend aanwezig en maak ik de mooiste momenten zichtbaar. Bekijk de verschillende pakketten voor een trouwreportage in mijn prijslijst

CONGRESSEN EN EVENEMENTEN

FAMILIE / GEZIN / BABYFOTOGRAFIE

De tijd vliegt voorbij en met kleine kinderen erbij al helemaal! Juist de kleine, alledaagse momenten wil je koesteren. Tijdens een day-in-the -life-reportage leg ik jullie gezin vast. Zonder te poseren, gewoon tijdens de alledaagse dingen, zoals het leven echt is. Ik loop een paar uur of halve dag met jullie gezinsleven mee en leg in documentairestijl in een ongedwongen sfeer jullie momenten vast. Een mooie herinnering voor later!

Reportage van 3 uur: € 250,00

Reportage van 5 uur: € 395,00

Dit is inclusief BTW en nabewerking van de foto’s (o.a. op kleur en contrast). De foto’s worden digitaal in hoge resolutie via download geleverd.

Exclusief reiskosten: €0,20 p/km (vanaf Utrecht). 

Een day in the life-reportage kun je ook combineren met een lifestyleshoot van je gezin of een newbornshoot van je pasgeboren baby. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Ik fotografeer regelmatig congressen en zakelijke of culturele evenementen in documentaire-achtige stijl. Wil je een mooie impressie van jouw event? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page